
Dolaze gosti i treba vam nešto jednostavno, brzo, a kao na finjaka - Quiche je idealno rješenje za ovakve situacije.
Ova nekakva pojednostavljena francuska verzija bureka podnosi svakojake varijacije. Isprobavajte!
Ova nekakva pojednostavljena francuska verzija bureka podnosi svakojake varijacije. Isprobavajte!
SASTOJCI Podloga pola paketa lisnatog tjesta Nadjev 1 jaje 1 čaša sir i vrhnje 1 mrkva 1 tikvica 1 rajčica 1 paprika maslac sol, papar Vrijeme pripreme Priprema 60min Težina pripreme jednostavno | 1. Na maslacu u tavi lagano propirjajte narezano povrće da malo omekša. 2. Dok se povrće pirja umješajte jaje u sir i vrhnje 3. Povrće zasolite, popaprite i dodajte u mješavinu jaja, sira i vrhnja 4. Razvaljajte koru od lisnatog tjesta i njome obložite maslacem premazan kalup za pečenje. 5. Stavite nadjev na pripremljenu koru i rubove tijesta preklopite prema unutra. 6. Pecite u zagrijanoj pečnici na 180°C oko 40 minuta recept by Tomislav |