Petar Dukić

Izvršni koordinator

 

Diplomirao sociologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu 2012. Trenutno je edukant integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije pri Centru za integrativni razvoj kao jedinom EAPB (European Association for Body Psychotherapy) institutu u Hrvatskoj. Također je polaznik art programa lončarstva kojeg vidi kao predivan alat u radu s tijelom, mentalnim zdravljem i kreativnošču

Petar je prije dolaska u QSS radio na međunarodnim projektima fokusiranim na manjine, mentalno zdravlje, osobni razvoj te uključivost i različitosti. Pohađao je mnoge međunarodne edukacije iz Transformative Leadership & Dialogue, Gestalt Theatre, i Embodiment. Aktivno se bavi Ashtanga yogom i meditacijom zbog čega je u nekoliko prilika živio u Indiji i Nepalu prakticirajući ove drevne vještine uspostavljanja balansa između uma, tijela i emocija.

Trenutno je izvršni koordinator Queer Sport Split gdje provodi nekoliko projekata usmjerenih na afirmativno ili uključivo mentalno zdravlje te praćenje slučajeva nasilja i diskriminacije nad LGBTIQ osobama kao i pružanje podrške. Dodatno vodi iskustvene radionice osobnog razvoja te grupe podrške kao što je Muški krug.

Kontaktirajte me na: savjetovanje.qss@gmail.com 

image
http://www.qss.hr/wp-content/themes/hazel/
http://www.qss.hr/hr/
#F15A23
style1
paged
Loading posts...
/home/lgbtcent/public_html/qss.hr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
off

hrHR